Värdera bostad Rissne

Vi värderar din bostad i Rissne

Vill du veta hur mycket din bostad i Rissne är värd? Välkommen att kontakta oss på. Tack vare vår långa erfarenhet av att förmedla bostäder i dessa områden är vi rätt val för dig som vill få en korrekt uppskattning av dagens marknadsvärde för din bostad.

Då vi regelbundet säljer bostäder i Rissne och närliggande områden så vet vi vad som brukar efterfrågas samt hur det aktuella marknadsläget ser ut.

Välkommen förbi vårt kontor på Tulegatan 12 i Sundbyberg eller kontakta oss här via sidan så återkommer vi för att få den information vi behöver för att kunna värdera din bostad. Värderingen är alltid kostnadsfri.

Detta påverkar priset på bostadsmarknaden

Din bostads värde beror på ett flertal olika faktorer. Givetvis så spelar antalet kvadratmeter in, men även hur välplanerad bostaden är. Vilket våningsplan bostaden har, om det ligger mot en grön innergård eller mot en gata, det allmänna skicket och om en lägenhet ligger i en bra bostadsrättsförening är också sådant som påverkar priset.

Vissa gator och områden är mer populära än andra. Här kommer vår goda lokalkännedom in i bilden. Vi vet vilka adresser som brukar vara mer eller mindre efterfrågade på marknaden.

Närhet till lokaltrafik, driftskostnader och eventuella behov av renovering är ytterligare faktorer som påverkar dagens värde på bostadsmarknaden.

Värderingen kan användas hos banken

En bostadsvärdering kan även vara användbar i kontakten med din bank. Om du till exempel skulle vilja utöka ditt bostadslån för en renovering så hjälper det att ha en värdering från en mäklare så att du bättre kan förhandla med banken om ett utökat låneutrymme.

Men de flesta vill ju förstås värdera sin bostad för att veta hur mycket de troligtvis har att röra sig med i jakten på nästa bostad. Genom att du vet ungefär hur mycket du kan få ut vid en försäljning av din bostad i Rissne så kan du lägga dig i rätt prisklass i sökandet. Din bank ger dig förstås svar på hur stort lånelöfte du kan få.

lägenhet i Rissne

Höj värdet på bostaden

Om du vill öka värdet på din bostad ytterligare så finns det enkla åtgärder du kan ta. Att fräscha upp slitna ytskikt som trasiga tapeter eller fläckiga väggar går både snabbt och kostar inte många tusenlappar. Att måla om enstaka rum eller lägga in ett nytt golv i en hall behöver inte kosta skjortan, men betalar sig ofta i att det blir fler som blir intresserade av att komma och titta på din bostad. Rådgör gärna med oss så berättar vi hur olika åtgärder kan komma att påverka prisbilden.

Boka värdering idag

Kontakta oss idag för att boka värdering av din bostad i Rissne. Det finns inget krav på att sälja din bostad direkt utan värderingen kan användas som en grund att utgå ifrån när du sedan tänker vidare kring nästa steg. Välkommen förbi kontoret eller kontakta oss här via sidan.

Få en kostnadsfri värdering av din bostad i Rissne.