Sälja bostad Rissne

Vi hjälper dig att sälja bostad i Rissne

Vi är rätt val av mäklarfirma för dig som vill sälja en bostad i Rissne. Tack vare att vi sedan länge är verksamma i området vet vi exakt vad som brukar efterfrågas här och kan med vår goda lokalkännedom skapa övertygande marknadsföringsmaterial som hjälper dig till en framgångsrik försäljning. Vi gör alltid vårt yttersta för att leverera en komplett mäklartjänst som gör försäljningen enkel för dig som säljare. Utöver att du får hjälp med att annonsera ut och visa din bostad samt förstås stöd med allt det administrativa kring försäljningen så kan vi även erbjuda ett antal extratjänster som kan hjälpa dig till ett ännu bättre resultat.

På en allt med konkurrensutsatt bostadsmarknad gäller det att ligga i framkant och det lyckas vi med tack vare att vi är del av en stor rikstäckande mäklarkedja. Vi når ut till fler tack vare ett stort nätverk av intressenter och kan många gånger få in bud redan innan en offentlig försäljning har börjat tack vare matchning mot vårt kundregister.

Vi försöker alltid ligga i framkant när det kommer till marknadsföringen och har ett flertal smarta tjänster som hjälper till att skapa en effektiv presentation av just din bostad. Vi marknadsför den sedan i ett flertal olika kanaler - från klassiska bostadssajter och dagstidningar till sociala medier där det är möjligt att skapa slagkraftiga och riktade annonser till rätt målgrupp.

Det börjar med en värdering

För att påbörja försäljningen av en bostad är det första steget alltid en värdering. Vi tittar på din bostads förutsättningar, läge, storlek med mera för att ge dig svar på hur mycket du kan räkna med att få vid en försäljning. Här kan du läsa mer om bostadsvärdering.

Bestämmer du dig för att gå vidare så tittar vi därefter på vilka tilläggstjänster som kan vara aktuella för dig. Det kan till exempel vara homestyling för att snygga till bostaden inför fotografering och visning eller att du vill besiktiga och försäkra bostaden extra innan försäljningen. En förbesiktigad bostad genererar nästan alltid ett bättre slutpris och ger dig förstås också chansen att åtgärda eventuella brister redan innan det är dags för visning.

Vi upprättar ett prospekt med alla nödvändiga fastighetsdata och låter någon av våra duktiga fotografer ta riktigt snygga och professionella bilder som sedan används i marknadsföringsmaterialet.

Annonsering och visning

Din bostad i Rissne annonseras sedan ut i de kanaler som vi har kommit överens om och vi bokar in tider för visning. I Rissne och andra områden i Stockholm är det vanligast att ha fasta visningar där intressenter anmäler sig i förväg så att det finns utrymme nog för alla att titta i lugn och ro och ställa frågor till mäklaren.

Vi tar sedan hand om budgivningen från spekulanterna, presenterar dessa för dig och hjälper sedan till att förmedla försäljningen inklusive alla kontakter med bank och andra såsom bostadsrättsföreningen med mera.

Snabb försäljning via vårt kundregister

Vårt kundregister är fullt av spekulanter på jakt efter en bostad som kanske matchas exakt av just din bostad. Vi matchar alltid bostäder vi får in mot vårt kundregister och ger våra registrerade spekulanter förhandsinformation. Det gör att vi snabbt kan få in både intresseanmälningar och bud redan innan din bostad har kommit ut på den öppna marknaden och brukar leda till en snabbare affär.

lägenhet

Kontakta oss för att sälja din bostad

Kontakta oss redan idag för att få hjälp med att sälja bostad i Rissne. Vi ser fram emot att få hjälpa dig i din bostadsaffär! Är du själv på jakt efter en ny bostad så hjälper vi dig gärna även där, till exempel genom att matcha dig mot vårt register av pågående och kommande försäljningar. Välkommen in till oss!

Är du osäker på om du vill sälja din bostad ännu eller är det kanske inte helt rätt läge för en försäljning just nu på grund av marknadsläget? Då kan alternativet Startklar vara rätt för dig. Här gör vi allt förberedande arbete som behövs inför en försäljning, men avvaktar till dess att du är redo, till exempel när du har hittat din nya bostad. Läs mer om vår tjänst Startklar under rubriken tjänster.

Välkommen till oss om du vill sälja bostad i Rissne.