Tjänster

Nedan hittar du information om några av våra tilläggstjänster som kan vara smarta att välja när du anlitar oss som mäklare i Rissne.

Ringmärkt

Extra trygghet för både köpare och säljare. Ringmärkt är en försäkrings- och besiktningstjänst som ger dig som säljare skydd mot eventuella dolda fel under den 10-åriga period där du kan hållas ansvarig.

Fastigheten besiktigas först av en godkänd besiktningsman och sedan får du ett omfattande försäkringsskydd.

En Ringmärkt fastighet blir givetvis mer attraktiv även för köpare som vet att fastigheten har blivit noga genomgången.

Startklar

Startklar är en kostnadsfri tjänst för dig som funderar på att flytta, men ännu inte är säker på när. Du kanske fortfarande letar efter din nya bostad och inte känner dig redo att lägga ut din nuvarande bostad till försäljning ännu. Då är Startklar perfekt.

Vi börjar med att ge dig en kostnadsfri värdering av din bostad samt rådgivning kring köp och försäljning av bostad. Vi fotograferar bostaden, tar fram en bostadsbeskrivning och färdigt annonsunderlag som senare kan användas vid annonsering. Dessutom får du en genomgång av hur olika lösningar kan komma att påverka dig skattemässigt, till exempel hur det fungerar med reavinstskatt när du säljer din bostad.

När du har hittat din nya bostad är du helt redo för att sätta igång försäljningen av din nuvarande och du kan på så sätt undvika besvär med dubbla boendekostnader. Vi ser till att försäljningen går snabbt och smidigt.

Homestyling / trädgårdsstyling

Att din bostad ser tilltalande ut är väldigt viktigt för att få ut det du begär eller ännu hellre mer! För att intressenter enkelt ska kunna föreställa sig hur det är att bo i just din lägenhet, villa eller radhus i Rissne kan det vara smart att boka till en homestyling. Här rensar vi bostaden på onödiga föremål, möblerar trevligt och luftigt och vid behov kan vi hyra in andra möbler eller till och med måla om för att bostaden ska ge rätt intryck inför en försäljning.

Omfattningen av tjänsten bestämmer vi tillsammans och gör där en avvägning mellan behovet av förändring, kostnaden och vad du kan tänkas få ut extra med åtgärderna. Målsättningen är ju alltid att det ska löna sig för dig förstås!

Relativt nytt hos oss är att du även kan få hjälp med styling av din trädgård. Att snygga till utemiljön gör väldigt mycket för helhetsintrycket i en villa eller ett radhus. En välklippt gräsmatta, trevliga utemöbler och att man har städat undan bråte ger rätt intryck och hjälper dig att få ett högre pris för bostaden.

Boklar

Juridisk hjälp för bostadsköpare och säljare. I samarbete med HELP försäkringar ger vi dig en smart juridisk tjänst där du kan få hjälp med allt från att skriva kontrakt med hantverkare till hantering av eventuella tvister. Du får 15 timmars fri juristhjälp per år och ett kostnadsskydd om du skulle råka ut för en process som hamnar i domstol. Tjänsten täcker även in viss juridisk hjälp i familjerättsliga ärenden såsom upprättande av samboavtal, gåvobrev med mera.

Virtuell visning

Låt potentiella köpare gå på en virtuell visning innan den fysiska visningen äger rum. Med vår virtuella visningstjänst kan potentiella köpare få en bättre känsla för din bostad direkt från sin dator eller med hjälp av VR-glasögon.

Chansen att fånga upp fler intressenter blir större och det blir möjligt att enkelt ge visningar för den som bor längre bort och inte så enkelt kan ta sig till din bostad. Fråga oss gärna för mer information.

En mäklare med mervärde. Vi ligger i framkant inom både marknadsföring och service.