Om oss

Vi kan Rissne

Vi på Mäklarringen Sundbyberg-Solna är specialister på förmedling av bostäder och lokaler i Rissne då det ligger i en av våra två hemkommuner. Vi förmedlar alla typer av bostäder, inklusive nybyggnadsprojekt. Det här är två områden som just nu växer, förtätas och moderniseras. Vi ser därför stora fördelar med att investera i en bostad här just nu.

En oslagbar servicenivå är alltid vår målsättning och vi vill att du ska känna att du får hjälp av engagerade mäklare som går ett steg längre för att få till en lyckad bostadsaffär och en smidig lösning av det administrativa. Vi finns vid din sida genom hela processen.

Extra styrka får vi tack vare att vi är del av en rikstäckande mäklarkedja, vilket ger oss kraftfulla kanaler för att nå ut till fler potentiella kunder och system som hjälper oss att hänga med i och många gånger ligga före de krav och önskemål som ställs från bostadsmarknaden. Moderna tjänster i kombination med erfarna mäklare som verkligen brinner för jobbet gör oss till rätt val!

Här är vi som arbetar på Mäklarringen i Solna:

Mäklare Emma Hanna

Emma Hanna – Reg. Fastighetsmäklare
[email protected]
Mobil: 0739-722 722

Mäklare Tidor

Tidor Ablahad – Reg. Fastighetsmäklare
[email protected]
Mobil: 072-308 01 95

Mäklare Said Said

Said Said – Reg. Fastighetsmäklare
[email protected]
Mobil: 072-299 92 33

Fadi

Fadi Mikha – KOORDINATOR / BLIVANDE FASTIGHETSMÄKLARE
[email protected]
Mobil: 076-0607466

Välj en mäklare med god lokalkännedom. Vi hjälper dig till en god bostadsaffär.